FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.12.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Szentlőrinc SE (0:1)
 

Tisztes helytállás

Vasárnap kora délután lejátszotta NB III-as első csapatunk idei utolsó tétmérkőzését. Erős Károly legénysége a tabella második helyén tanyázó Szentlőrinc SE-t fogadta.

Az első játékrész egyértelmű Szentlőrinc dominanciát hozott. A vendégek ráadásul a 25. percben meg tudták szerezni a vezetést, így igen kényelmes helyzetből várhatták a mérkőzés további részének alakulását. Természetesen nem hagytuk annyiban a kialakult helyzetet, azonban téves játékvezetői ítéletek sora akadályozta a felzárkózásunkat. A kissé paprikássá váló csata kissé túl is nőtt a játékvezetésen, ami azonban mégis a legnagyobb problémát jelentette, hogy egy szabályosnak tűnő gólunkat nem adták meg, így minden igyekezetünk ellenére pont nélkül maradunk a mérkőzés végeztével.

A vereség ellenére dicséret illeti minden pályára lépő játékosunkat, mivel a második játékrészben lényegében teljesen beszorították az éllovas PMFC legfőbb üldözőjét és lehetőségeikhez mérten mindent megtettek a siker érdekében.

A vereség ellenére meg tudtuk tartani 7. helyünket a tabellán, ami a szűkös játékoskeret, az eltiltások és sérülések tükrében abszolút elfogadhatónak és reálisnak tekinthető. Hosszú és fárasztó őszi szezonon vagyunk túl, most a pihenésé lesz a főszerep, majd január elejétől (remélhetőleg) újult erővel kezdődhet minden elölről.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.12.01 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Szentlőrinc SE 0:1 (0:1)

FC Dabas: Kersák R (46) - Kovács Á (2), Molnár P (4), Márton D (5), Sándli M (9), Szabó B (12), Crkvenjakov D (14), Erős R (17), Csepregi R (20), Földes M (73), Eördögh L (77)

Csere: Czuczi M (1), Kucsván M (7), Riesz D (8), Takács K (15), Kiss D (98)

Gól: - ill. Keresztes B (25')

MLSZ Adatbank