FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Dunaharaszti MTK (0:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a DMTK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Egy döntetlen szagú mérkőzésen egy szarvashibából kapott góllal kaptunk ki. A nagyon zártan és fegyelmezetten védekező Dunaharasztit nem igen tudtunk feltörni, ha ez mégis sikerült, akkor vagy a kapusuk védett bravúrral, vagy pedig a kapufa mentette meg őket. Azt gondolom, a döntetlen sokkal reálisabb lett volna, de az is bebizonyosodott, hogy a 7 nap alatti három mérkőzés (főként úgy, hogy mindössze 13 játékosom van) sok, ráadásul Fitos László a mérkőzés folyamán lesérült és minden bizonnyal hetekre nélkülöznünk kell, Crkvenjakov Dalibor pedig öt sárgás. A létszámunk tehát továbbra is nagyon szűkös. Kijelenthetjük, hogy nagyon nem jött jókor számunkra a DVTK elleni Magyar Kupa összecsapás, lényegében erre rá is ment a DMTK elleni igen fontos bajnoki mérkőzésünk.

Azt tudomásul kell venni, hogy annyira sűrű a mezőny, hogy minden egyes helyért élet-halál harc megy. Nagyon meg kell becsülni ezt a pozíciót is, ahol épp vagyunk. Meg kell próbálni télig még minél több pontot összeszedni, de az már most egyértelmű látszik, hogy a télen sok dolognak változnia kell, legfőképp a játékoskeretnél, ahova legalább 3-4 embert kell még hozni, mert ez így kevés lesz a tavaszra nézve. Ha újra ilyen sérüléshullám megy át rajtunk még akár bajba is kerülhetünk, ezt pedig nem szeretnénk.

A mérkőzésre visszatérve a csapatot nem tudom bántani, mert az utolsó pillanatokig hajtottak a fiúk, még az utolsó percben is volt lehetőségünk. Sajnos nem jött össze, van ilyen. Voltunk már ilyen helyzetben, de mindig kijöttünk onnan. Negatív kritikákat kapunk a lelátóról, közben azért azt is be kéne látni, hogy ez az NB III ez nagyon kiegyenlített, minden mérkőzés kiélezett. Természetesen szeretnénk minél jobban szerepelni, de a fő célunk, hogy az FC Dabas jövőre is az NB III egyik stabil csapata maradjon. "

FC Dabas - DMTK 0:1 (0:0)

Gól: - ill. Nichenko I (69')

MLSZ Adatbank