FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.11.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Pereg SE - FC Dabas II (1:0)
 

Meglepő peregi vereség

A Pereg SE otthonába látogatott vasárnap délután az FC Dabas II. Noha hétvégi ellenfelünk az utolsó előtti helyen szerénykedik, hozzá kell tennünk a történethez azt is, hogy a kiskunlacházi székhelyű klub felnőtt csapatától 7 pontot levontak, így nem teljesen reális a pályán mutatott teljesítmény és a tabellán elfoglalt helyezés.

Az Aranyszarvas elleni 18 gólos, kiütéses hazai győzelem bizakodásra adhatott okot, ráadásul a Pereg SE is egy papíron hozható mérkőzésnek tűnt, így mindenképpen optimistán várhattuk a vasárnap kora délutáni idegenbeli összecsapást.

A gólparádé ezúttal azonban elmaradt, egyetlen találat született, az pedig mint végül kiderült mindent vitt és a hazai csapat számára három pontot ért. A gól egyébként annak az Erdős Bálintnak a nevéhez fűződött, aki egykoron az FC Dabas alkalmazásában állt, mostanság azonban már a Pereg SE sikereiért küzd. A 35. percben tehát hátrányba kerültünk. Nem volt még közel sem tragikus a helyzet, mivel még majd egy órányi idő állt a rendelkezésünkre, hogy kiegyenlítsünk, és hogy esetleg még a győzelmet is megszerezzük. Riesz Péter vezetőedzőnk kapcsolt is, előbb Béres Krisztiánt, majd Kucsván Martint, Mata Tamást és Kőszegi Zoltán Zalánt is pályára küldte, de a várva várt egyenlítő találat csak nem akart megszületni. A hazaiak egészen a hármas sípszóig meg tudták tartani minimális előnyüket, ennek következtében pedig csalódottan, pont nélkül kellett hazafelé vennünk az irányt.

Összességben kijelenthető, nagy sanszot szalasztottunk el, jövő héten ráadásul azt a Tápiószelét fogadjuk majd hazai pályán, aki az éllovas Felsőpakony legfőbb üldözője.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.11.03 (vasárnap, 13:30)
Helyszín: Kiskunlacháza, Kiskunlacháza-Pereg SE sportpályája

Pereg SE - FC Dabas II 1:0 (1:0)

FC Dabas II: Isztolyka Á (1) - Riesz D (6), Horváth K (4), Danyis A (5), Radácsi K (6), Holecz D (8), Farkas K (10), Fodor Gergely (12), Antal D (17), Sazbó B (20), Fodor G (22)

Csere: Petrányi J (99), Nyerges P (3), Mata T (7), Kőszegi Z Z (11), Béres K (15), Kucsván M (16)

Gól: Erdős B (35') ill. -

Kiállítás: Tóth S (90') ill. Riesz D (89')

MLSZ Jegyzőkönyv