FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.10.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - DVTK
 

A DVTK-t fogadjuk szerda kora délután

Joggal merülhetett fel a kérdés a Magyar Kupa sorsolását követően, öröm vagy bánat-e a DVTK elleni párharc. Egyik oldalról kesereghetnénk is joggal, miszerint igazán kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is a Magyar Kupa soron következő 7. fordulójában. Egy olyan riválist, aki ellen a következő forduló elérése sem lenne hiú ábránd. Az élet azonban így döntött, hogy a Diósgyőr vár ránk és igazából összességében inkább örülnünk kell, mivel ugyan egyértelműen nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, mégis nagy szó, hogy ismét elértük, hogy egy NB I-ben szereplő csapat léphet pályára Dabason, ráadásul tétmérkőzésen.

Ajándék lesz ez az összecsapás alighanem mindenkinek, mind a játékosok, mind a mérkőzésre kilátogató sportbarátok számára. Természetesen helyén kell kezelni az összecsapást, beszélhetünk itt arról, hogy egy mérkőzésen bármi megtörténhet, de azért legyünk tisztába azzal is, hogy két osztály különbség igenis rengeteget számít a mai labdarúgásban. Vannak rutinos, NB I-es bajnoki mérkőzéseket, nagy csatákat megjárt játékosaink, akik számára közel sem lesz ismeretlen a szerdai hangulat, a körítés és egy ilyen Kupa ütközet. Ebből mindenképpen meríthetünk és merítenünk is kell, azonban a lényeg mégis az lenne, hogy az eredmény és a továbbjutás görcsös tétje mellett inkább nyújtson egy felszabadult élményt és szórakozást ez az összecsapás mind a játékosok, mind a mérkőzésre kilátogató nézők számára.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - DVTK

Esemény: Magyar Kupa mérkőzés
Időpont: 2019.10.30. (szerda, 12:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank