FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.10.28.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Gödöllői SK - FC Dabas U19 (1:4)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Gödöllői SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Jól tartottuk mezőnyben a labdát, de a befejezéseink életlenek voltak. Gyakorlatilag nem léptünk ki abból a zónából, ahol terhelés lett volna a mérkőzés. Érezte a csapat, hogy ma ennyi is elég a sikerhez. Azért ezt átbeszéltük a szünetben, s igyekeztünk végig a kezünkben tartani a meccset. A hazaiak a hajrában tudtak csak szépíteni, amely már 4:0-nál történt, így izgulni sokat nem kellett, de intő jel volt, hogy csipkednünk kell magunkat az utolsó 10 percre.

Gödöllőn mindig nehéz nyerni, most azonban nem éreztem azt, hogy gond lehetne. Ugyan a játékunk iramával nem voltam kiegyezve, azonban azt is mérlegelni kellett, hogy biztos vezetés tudatában ne szedjünk össze sérüléseket, felesleges lapokat, amely nehezítené a dolgunkat az utolsó fordulókra, így elfogadtam a mai napot ilyennek.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas!

Hajrá FC Dabas! "

Gödöllői SK - FC Dabas U19 1:4 (0:1)
Gól: Lukasik D P (30'), Lukasik D P (47'), Duhaj Á (59'), Pekker G L (70')

MLSZ Jegyzőkönyv