FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.10.28.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Gödöllői SK - FC Dabas U17 (4:1)
 

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Gödöllői SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Az első 15 percben letámadtuk a Gödöllőt, ami nem nagyon tetszett ellenfelünknek. A kapusuk ennek köszönhetően odapasszolta a csatárunknak a labdát, de ezt a helyzetet elpuskáztuk. Ezek után sorra hoztuk a rosszabbnál rosszabb döntéseket. Akaratgyengén, kislányosan futballoztunk. Mindennel foglalkoztunk, csak a játékkal nem. Ezt a hazaiak kétszer ki is használták.

Taktikát váltottunk, átálltunk 4-4-2-re, és felvállaltuk a nyílt sisakos támadójátékot. Döbbenet, hogy mekkorát fordult ezáltal a játék képe. Helyzetek, ziccerek sokaságát dolgoztuk ki, amit ki is hagytunk annak rendje és módja szerint. Majd megint ajándékoztunk két gólt a Gödöllőnek.

Sokkal több volt ebben a meccsben, de a 45 perces foci ma erre volt elegendő. Múlt héten szabadnaposak voltunk, ezt pár játékosom úgy értettem hogy kiveszi 2 hetes szabadságát az edzésekről is. Sajnos nehéz ezeket a dolgokat rendbe tenni a fejekben, de megyünk tovább és készülünk a jövő hétre.

Hajrá FC Dabas! "

Gödöllői SK - FC Dabas U17 4:1 (2:0)
Gól: Gáspár Zs (90')

MLSZ Jegyzőkönyv