FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.06.05.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Szentlőrinc SE (1:2)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szentlőrinc SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A Szentlőrinc elleni összecsapás lényegében jellemezte az egész tavaszi szezonunkat. Erre a mérkőzésre teljesen elfogytunk, 7! kezdőjátékosomra nem számíthattam, viszont az, aki játszott, az becsületesen tette a dolgát. Abszolút partiban voltunk még így is a Szentlőrinccel, sőt még akár nyerhettünk is volna.

Valahogy ez a tavasz nem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük. A tavasz egy kicsit erőn alul, míg az ősz egy kicsit erőn felül sikeredett. Azt gondolom a tavasz elég hullámzó volt, míg az őszi 12 mérkőzéses veretlenségi szériánkra igen büszkék lehetünk. Stabil csapat voltunk, úgy vélem nagyon sok egyesület helyet cserélt volna velünk. Szerethető csapatunk van, van bennünk futball, ebben az erős NB III. Közép csoportban az FC Dabas egy meghatározó csapattá nőtte ki magát az utóbbi időben. Bízunk benne, hogy ez jövőre is így lesz.

Köszönöm mindenki munkáját, akár játékos, vezető, vagy kiszolgáló személyzet. Az edzői stáb nevében mindenkinek jó pihenést kívánok!

Nagyon rövid a szünet, ugyanis már július legelején elkezdődik a felkészülés. Mindössze négy hetünk lesz rá, hogy összerakjunk egy olyan ütőképes csapatot, aki a következő szezonban is bárkire veszélyt tud majd jelenteni. Egyik fő célunk a jövőre nézve, hogy a játékoskeretbe megpróbálunk pár fiatalt beépíteni, akiknek fokozatosan egyre több lehetőséget próbálunk majd adni. "

FC Dabas - Szentlőrinc SE 1:2 (0:0)
Gól: Fitos L (68') ill. Sili L (56'), Harsányi I (85')

MLSZ Adatbank

További képek