FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.31.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Szentlőrinc SE
 

A Szentlőrinc ellen zárjuk a szezont

Vasárnap délután az utolsó hazai és egyben bajnoki mérkőzésére készül NB III-as első csapatunk. Erős Károly játékosai a tabella második helyezettjét, az idei szezon egyik meglepetés csapatát, a  Szentlőrinc SE-t fogadják. A vendégek számára túl sok tétje már nem lesz a dabasi mérkőzésnek, mivel a bajnoki címről már egy ideje lemondhattak, viszont a harmadik SZEOL SE sem tudja őket befogni, így maximum a szép búcsú vezérelheti őket.

Csapatunknak viszont még komolyan kell vennie az összecsapást, ha nem szeretne a 7. helyről is lemondani. A PMFC szorosan a nyomunkban és tavaszi szereplésüket figyelembe véve alighanem két vállra fogják fektetni a Kozármislenyt is. Ebben az esetben pedig máris megelőznének minket, amennyiben nem tudjuk otthon tartani mindhárom bajnoki pontot a Szentlőrinc ellen. Győzelmünk esetén azonban még akár vissza is szerezhetjük a 6. pozíciót, már amennyiben az előttünk álló RKSK a Kecskemét otthonában megbotlik. Némi izgalom tehát még az utolsó fordulóra is marad, reméljük győzelemmel tudunk elbúcsúzni hazai publikumunktól, valamint kedvezően alakulnak majd a további mérkőzések is és akkor valamelyest kedvezőbb szájízzel zárhatjuk a 2018/2019-es NB III-as bajnoki szezont.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Szentlőrinc SE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.06.02. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank