FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.30.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Gödöllői SK (2:0)
 

Farkas Krisztián, az FC Dabas U19-es csapatának vezetőedzője a Gödöllő elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Bíztunk a szép búcsúban az utolsó bajnokink előtt. Néhány játékos kiöregszik a csapatból, akikkel évek óta együtt dolgoztunk, ezáltal nem volt érzelem mentes a mérkőzés. Sok fájdalmas vereséget kellett feldolgoznunk ebben az idényben, ami nem volt egyszerű.

A találkozót jól kezdtük, többször is megszereztük a labdát az ellenfél térfelén, ebből született is egy magabiztos Holecz találat (1-0). Pekker megindulásai életveszélyesek voltak, mi uraltuk a mérkőzést.

A második félidő végig rólunk szólt. Farkas Ronald harcolt ki egy büntetőt, amit Isztolyka a kapu fölé rúgott. Sorra hagytuk ki a helyzeteket, féltünk is a padon, hogy ez megbosszulja magát. A végén aztán Jurászik 20 méterről bal lábbal kilőtte a felső sarkot és beállította a 2:0- ás végeredményt!

Legalább szépen búcsúztunk. Nagyon fárasztó idényen vagyunk túl, az 5. helyen zártunk végül.

Hajrá Dabas! "

FC Dabas U19 - Gödöllői SK 2:0 (1:0)
Gól: Holecz D (15'), Jurászik G (89')

MLSZ Jegyzőkönyv