FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.28.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Pereg SE - FC Dabas II (0:3)
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője a Pereg SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

"Nagyon jó formában, bizakodva és önbizalommal telve készültünk Pereg ellen. Megint megmutathattunk egy újabb tehetséges fiút az U17-es csapatból Czili Bence személyében, aki bizonyította, hogy lehet rá is számítani a jövőben.

A meccsről egy picit bővebben. Nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, hiszem Pereg csapata a kieséstől menekül, így egy veszélyes ellenfélre készültünk. Próbáltuk uralni a játékot, ami sikerült is. Helyzetek sokaságát sikerült kialakítani, de a mai mérkőzésen nagyon rossz százalékkal használtuk ki a ziccereinket. A sokadik kimaradt helyzet után Riesz Dávidnak sikerült betalálnia a félidő vége felé, amitől megnyugodhattunk.

A második félidő minden szempontból emlékezetessé vált. Ismét ziccereket hibáztunk és félő volt, hogy mindez megbosszulja magát. Szerencsére gólban nem büntettek, de volt egy kiállítás, ami hát az Eurosport szilveszteri adásában mutogatnak. Horváth "Dávidkornél" Krisztián tévesen gondolta, hogy a nézőtérről elhangzott sípszó az neki szól és nemes egyszerűségből megfogta a labdát! Jó öt percig állt a játék, míg a játékvezetők értelmezték a kialakult szituációt. Sajnos sárgával jutalmazták e remek megmozdulást, amiből már volt egy, így idő előtt mehetett zuhanyozni. Nehéz percek következtek, de mint mindig, küzdöttünk becsülettel, ami átlendített a nehéz pillanatokon. Fordulatokban nem volt hiány ezen a meccsen, ami a végjátékban csúcsosodott ki. Ebből mi jöttünk ki jól, mert a 90. percben Tóth Levente és a 92. percben Kőszegi Zoltán révén katarzisba lőtték csapatunkat és elhoztuk mind a három pontot.

A bajnokságot június 2-án vasárnap 14:30-as kezdéssel zárjuk a Tápiószele csapata ellen. Utánunk pedig az NB3-as csapatunk zárja az évet. Nem vitás igazi focicsemegét tartogat majd a vasárnap délután. Szeretettel várunk minden kedves dabasi szurkolót!

Hajrá Dabas! "

Pereg SE - FC Dabas II 0:3 (0:1)
Gól: - ill. Riesz D (32'), Tóth L (90'), Kőszegi Z Z (92')
Kiállítás: - ill. Horváth K (60')

MLSZ Adatbank