FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.24.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Taksony SE - FC Dabas
 

A Taksony ellen javítanánk

Utolsó idegenbeli fellépésére készül az FC Dabas csapata. Erős Károly játékosai az RKSK elleni meglepő hazai fiaskót követően ezúttal Dunaharasztiba látogat, ahol a tabella 11. helyét elfoglaló Taksony SE-vel méri majd össze a tudását. Ugyan egyik csapatot sem veszélyezteti a kiesés szele, így csupán annyi a tétje az összecsapásnak, hogy ki hányadik helyen végez. Továbbra is nagyon szorosan követik egymást a csapatok a középmezőnyben, egy jó véghajrával pedig akár 2-3 helyezést is előre lehet még lépni a szezon végéig. Csapatunk célja egyértelműen az 5. hely esetleges megszerzése lenne, azonban a sorsunk ilyen szempontból már nem a mi kezünkben van. A 6. pozíciót azonban illene megtartani, mivel ennek a keretnek nem a 8-10. hely környékén lenne a helye.

Az őszi mérkőzésen, hazai pályán Csendes Péter Márton góljának köszönhetően 1:0 arányban le tudtuk győzni a Taksony SE-t, alighanem ezzel az eredménnyel most sem lennénk elégedetlenek. Egyik fél sem sziporkázik az elmúlt időszakban, kissé úgy tűnik, mind az FC Dabas, mind a Taksony SE várja már a szezon végét. Ettől függetlenül még két erőpróba hátra van a szezonból, így még nem lehet kiengedni.

Az összecsapás vasárnap délután 17:30-as kezdéssel Dunaharasztiban, a DMTK pályán kerül majd lebonyolításra.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Taksony SE - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.05.26. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dunaharaszti, Dunaharaszti MTK Sporttelep

MLSZ Adatbank