FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.23.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Testvériség SE - FC Dabas U19 (6:2)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a hétközi Testvériség SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Megismétlődött a három nappal ezelőtti eredmény. Azonban hatalmas különbség volt a két meccs között.

A házigazda (szerintem látva az eredményeink tükrözte rossz formánkat ) ránk jött és letámadott minket. Azonban a higgadt, rövidpasszos játékunk miatt nem tudták érvényesíteni az akaratukat. Nagyon szép labdakihozatalokkal tudtunk támadásokat felépíteni, kétszer is vezettünk, mi uraltuk a játékot. Jurászik rúgott egy 3. gólt is, de sajnos les miatt érvénytelenítette a játékvezető. Egészen a 37. percig. Ekkor a semmiből egyenlített a Testvériség. Ezekben a percekben már látszott, hogy 3-4 játékosunk elkészült az erejével. Edzés nélkül ugye nem lehet ezt a játékot űzni... A félidő utolsó percében egy ki nem kényszerített hiba utáni szögletből megszerezte a vezetést a hazai gárda (3:2).

A második félidő elején már két gólos lett a különbség. Még ekkor sem dőlt el a meccs, több lehetőségünk is volt, de vagy a kapufa mentett, vagy centiket tévedtünk a befejezésnél.

A 78. perc zárta le a mérkőzést. Ami nálunk kijött, az nekik bepattant. Ezután már csak egy csapat volt a pályán. A végén még kapott az ellenfelünk egy könnyű síppal befújt büntetőt, így alakult ki a végeredmény.

Egyértelműen kondícióban maradtunk alul, plusz a védelmet sajnos nem tudjuk megoldani. Megérdemelt hazai siker született.
Az első 40 perc játéka mellett volt még egy pozitívuma a meccsnek. Másfél év után újra a pályára léphetett Duhaj Ádám is!

Szombaton zárul részünkre a bajnokság, a Gödöllőt fogadjuk. Hajrá Dabas!"

Testvériség SE - FC Dabas U19 6:2 (3:2)
Gól: Holecz D (25'), Holecz D (34')

MLSZ Jegyzőkönyv