FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.23.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Testvériség SE - FC Dabas U17 (1:4)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a hétközi Testvériség SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Az első félidőben gyenge produkciót nyújtottunk, a 45. percben sikerült csak bevenni az ellenfél kapuját a két Farkas testvér kitűnő összjátékát követően.

A második félidőre beszálltak azok a játékosok is, akiket pihentettem a hétvégén, a Dabas II-ben kaptak vagy kaphatnak helyet majd, mint Kovalik Robi, Czili Bence vagy Nyeső Márk. A szokásos forgatókönyvet húztuk elő ismét, ahol a cseréknek és a támadóbb felállásnak köszönhetőn, simán hoztuk le a meccset. Itt már nem volt kérdés, hogy mekkora a különbség a két csapat között.

Szombaton az utolsó mérkőzéshez érkezünk, ahol a Gödöllő csapatát fogadjuk. Szeretnénk szépen zárni a bajnokságot. Az biztos, hogy megint sakkozni kell, hogy minden csapatot körülöttünk segíteni tudjunk, amiben kell.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! "

Testvériség SE - FC Dabas U17 1:4 (0:1)
Gól: Farkas Cs (45'), Lukasik D P (49'), Czili B (52'), Lukasik D P (89')

MLSZ Jegyzőkönyv