FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.20.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: KISE - FC Dabas U19 (6:2)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a KISE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Enyhén szólva sem vagyunk jó formában. Tavasszal a harmadik olyan ellenféllel szemben szenvedtünk vereséget, akiket ősszel nagy különbséggel múltunk felül.

Sajnos azt kell mondjam, hogy ilyen arányban is megérdemelt volt a hazaiak győzelme. Az, hogy ennyivel "megúsztuk", kizárólag a hetek óta jó formában lévő Prigyeni Daninak köszönhetjük! Kapusunk 5-6 hatalmas bravúrt is bemutatott, a kapott gólokról nem tehetett. Hat gólt a közös 2 évünk alatt még nem kaptunk, most ez is bekövetkezett. Sajnos jelen pillanatban ennyire képes a teljesen felforgatott és hiányos csapatunk. Az igazsághoz tartozik, hogy aki edzésen firkál, az nem fog rajzolni a meccsen.

Számunkra a héten befejeződik a bajnokság. Szerdán, egy előrehozott fordulóban, a jó formában lévő Testvériséghez látogatunk, majd szombaton a Gödöllőt fogadjuk.
Siker esetén, megőrizzük a tabellán elfoglalt 4. helyünket. Azonban van olyan forgatókönyv is, hogy a 6. hellyel kell beérnünk.

Hajrá Dabas! "

KISE - FC Dabas U19 6:2 (3:1)
Gól: Márton A V (15'), Kőszegi Z Z (68')

MLSZ Jegyzőkönyv