FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - RKSK
 

Az RKSK-t fogadjuk vasárnap délután

A Szekszárd elleni idegenbeli döntetlent követően ezúttal a Rákosmente KSK látogat Dabasra a hét utolsó napján. Soros ellenfelünk jelenleg a 9. helyezés foglalja el a tabellán, azonban amennyiben Dabason győzni tud, máris pontban beéri az előkelő 5. pozícióban tanyázó első csapatunkat. Az élmenők immáron behozhatatlan előnyre tettek szert, az 5-12. helyért azonban még óriási csatározások várhatók az utolsó három fordulóban.

Az RKSK elleni párharcra rátérve, az őszi összecsapás gól nélküli döntetlennel ért véget, most azonban alighanem egyik fél sem lenne elégedett ezzel az eredménnyel, mivel a közvetlen ellenlábasok azonnali előzésbe kezdenének.

A Rákosmente egy 2:1 arányú hazai győzelemmel (Taksony SE), míg csapatunk egy Szekszárdon elért döntetlennel hangolt a most vasárnap esedékes bajnoki ütközetre. Reméljük a PMFC elleni vereség, majd a Szekeszárdi UFC elleni döntetlent követően ezúttal már ismét győzelmet ünnepelhetünk utolsó előtti hazai fellépésünkön.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - RKSK

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.05.19. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank