FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Szekszárdi UFC - FC Dabas (1:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szekszárdi UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"A kedvező helyezésünk érdekében létfontosságú volt a jó eredmény elérése. Egy nagyon agresszív csapattal találtuk szembe magunkat, akik abszolút kivárásra játszottak, kontrákra rendezkedtek be és mivel gólt találtak, így ez ült is nekik.

Ezen a mérkőzésen már ismét az a Dabas volt, akit régen is láthattunk. Labdát tudtunk birtokolni, tudtunk az ellenfélre nyomást gyakorolni csak ismét a befejezésekkel voltak problémáink. A második játékrészben még nagyobb erőket mozgósítottunk és ennek meg is lett az eredménye. Egy szép támadás végén Takács Kornélnak sikerült kiegyenlítenie, ráadásul nem fejjel, hanem egy szélen való bontás utáni beadást sikerült a kapuba juttatnia, így végül legalább egy pontot meg tudtunk szerezni.

A Szekszárd a helyezésétől függetlenül nem egy gyenge csapat, nem sok sikerélményünk volt az elmúlt években a otthonukban, így összességében elfogadhatónak tekinthető az egy pont megszerzése. Úgy gondolom, nagyon meg kell becsülnünk a jelenlegi pozíciónkat, mert kis túlzással, akár még mi is lehetnénk olyan nehéz helyzetben, mint a Szekszárd.

A csapatot összességében az első félidei játékáért nem tudom megdicsérni, mert elég sokat hibáztunk, ráadásul nem az ellenfél nyomása következtében. A második játékrészben viszont már úgy mentünk, ahogy kellett volna azt az elsőben is tennünk. Ha ez végig így lett volna, ez a mérkőzés gólokkal meg lett volna. Az összkép alapján mégis úgy érzem, reális ez a döntetlen.

Van még három mérkőzésünk, hogy elérjük azt az eredményt, amit kitűztünk magunknak, valamint ennyi ideje maradt egyes játékosoknak arra, hogy megmutassák, hogy esetlegesen a jövőben is az FC Dabasban a helyük."

Szekszárdi UFC - FC Dabas 1:1 (1:0)
Gól: Turi T (22') ill. Takács K (74')

MLSZ Adatbank