FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Szekszárdi UFC - FC Dabas (1:1)
 

Döntetlen végeztünk a kiesés ellen menekülő Szekszárd otthonában

Vasárnap délután Szekszárdra látogatott NB III-as első keretünk. Erős Károly játékosainak a meglepő PMFC ellen hazai kudarcot követően ezúttal idegenben volt lehetőségük a javításra. Azt azonban tudtuk jól, hogy a pontokat nem adják olyan könnyen az idei évben az NB III Közép csoportban, ráadásul ezúttal annak a Szekszárdi UFC-nek az otthonába látogattunk, aki a bentmaradásért, az életéért küzd.

Sajnos félelmünk be is igazolódott, a SZUFC nem adta könnyen a bőrét. A hazaiak ráadásul a 22. percben meg tudták szerezni a vezetést (1:0), így pokoli nehéz folytatásra számíthattunk, ha pontokat szerettünk volna szerezni. Az idő telt, az egyenlítő találatunk azonban minden igyekezetünk ellenére csak nem akart összejönni. A 74. percben aztán megtört a jég, a sok nagy csatát megélt rutinos nagy öregünk, az FC Dabas ügyeletes "megmentője", a 60. percben csereként lehetőséghez jutó Takács Kornél kiegyenlített, így máris kellemesebb szájízzel kanyarodhattunk rá a mérkőzés hajrájára. A hátralevő időben további találat azonban már nem esett, így végül pontosztozkodással kellett beérniük a csapatoknak.

Idegenbeli döntetlenünknek köszönhetően még mindig tartjuk a számunkra előkelő 5. pozíciót a tabellán, azonban nagyon összetorlódott mögöttünk a mezőny, így a következő fordulóban az RKSK ellen hazai pályán már győzelemre lesz szükség, ha nem szeretnénk, hogy üldözőink beelőzzenek a bajnokság hajrájára.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.05.12 (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Szekszárd, Szekszárdi Városi Sport és Szabadidőközpont

Szekszárdi UFC - FC Dabas 1:1 (1:0)

FC Dabas: Scheilinger Gy (26) - Kiss D (98), Csendes P (5), Eördögh L (77), Fritz A (56), Fitos L (10), Molnár S (5), Erős R (17), Sándli M (9), Crkvenjakov D (14), Szenes B (8)

Csere: Sebestyén I (42), Szántó G (6), Papp Gy (12), Takács K (15), Csepregi R (20), Seregy T (99)

Gól: Tur T (22') ill. Takács K (74')

MLSZ Adatbank