FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.11.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - REAC SI SE (3:0)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a REAC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Jó erőkből álló ellenfelet fogadtunk péntek este, akik beszálltak a dobogó 3. helyéért vívott harcba.

A vendégek képzetten, agresszívan kezdték a találkozót, jól járatták a labdát, de csak szélességben, így komoly helyzetig nem jutottak a kapunk előtt. Az első 20 percben a tengelyben erőltettük a betöréseket, azonban ez nem hozott eredményt, csak párharcok sokaságát. Váltottunk, s a széleken való mögékerüléseket erőltettük, amely meghozta az áttörést, mind a két oldalon sikerült a védelmét a REAC-nak megbontani, amelyből jöttek is a lehetőségeink, s 15 perc alatt eldöntöttük a mérkőzést, ahol 3 találatig jutottunk.

A második félidőben őszinte futball zajlott, sok esetben súrolták a párharcok a szabályos küszöböt, amelyből Talapka István és Czili Dávid jött ki a legjobban, kifejezetten jól futballoztak. A lendületünket vissza tudta verni a védelmi négyesük, így a második félidő már nem sikeredett olyan eredményesre mint az első, de mezőnyben így is nagyon nagy iram volt. Átadtuk a területet az ellenfelünknek a biztos vezetés tudatában, ahol már nem nekünk volt fontos a találkozó, de végig kontrolláltuk a meccset.

Ezzel a győzelemmel már szinte biztos, hogy elértük a dobogó második fokát, amelyhez gratulálok. Ugyan még van három forduló hátra, ahol szeretnénk tovább folytatni a menetelésünket, de már nem veszélyeztet minket senki ahhoz, hogy a céljainkat elérjük. Rendben volt a mai nap is, de próbáljunk törekedni a tökéletesre, így nem elégszek meg ennyivel, vannak fejlődési területeink még bőven.

Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U17 - REAC SI SE 3:0 (1:1)
Gól: Gáspár Zs (26'), Farkas Cs (33'), Lukasik D P (40')

MLSZ Jegyzőkönyv