FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.10.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Szekszárdi UFC - FC Dabas
 

Az életéért küzdő Szekszárd otthonába látogatunk

Nagy meglepetésre 3:0 arányú vereséget szenvedett NB III-as első csapatunk az előző fordulóban. Tudtuk jól, hogy a Pécsi MFC igen jól teljesít a tavasz folyamán és remek formában van, azonban bízva az előző mérkőzések jó eredményeiben joggal bizakodtunk az újabb sikeres szereplésben, ám végül mégis fejet kellett hajtanunk a jobb teljesítményt nyújtó pécsiek előtt. Felszálló ágban lévő csapatunk számára nagyon nem jött jókor ez a hazai pofon, ráadásul a hétvégi szekszárdi túra sem ígérkezik túl kellemesnek. Ellenfelünk az életéért küzd és ebből kifolyólag szinte biztosan mindent el fog követni azért, hogy újabb pontokat szerezve bebiztosítsa a jövő évi NB III-as tagságát.

Ehhez természetesen nekünk is lesz egy-két szavunk. Célunk az 5. hely megtartása, ehhez azonban nem fér bele egy újabb fiaskó, így mindenképpen érdekes mérkőzés elébe nézünk.

Az őszi mérkőzésen Fitos László és Szenes Bence góljainak köszönhetően lényegében szűk 20 perc alatt lerendeztük az összecsapást, ezzel a forgatókönyvvel alighanem most sem lennénk elégedetlenek.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Szekszárdi UFC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.05.12. (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Szekszárd, Szekszárdi Városi Sport és Szabadidőközpont

MLSZ Adatbank