FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.07.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: KISE - FC Dabas U16 (0:4)
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője a szombati KISE elleni győzelmet követően az alábbi értékelést közölte:

" Egy mérkőzésre a bajnoki címtől és egy mérkőzésre az Országos döntőtől!

A KISE csapatához látogattunk szombat délután. Két játékosunk is hiányzott, a szélről Pásztor Sára utazott külföldre, illetve csapatkapitányunk Gendur Gina küzdött komoly betegséggel.

Mindenki tudta, hogy nem hibázhatunk, csak győzelemmel fejezhetjük be a mai mérkőzést. Jó ellenfél volt a KISE csapata, megnehezítették a dolgunkat. Mindenki kiválóan szerepelt a pályán és magabiztos 4 gólos fölénnyel hoztuk haza a három pontot.

Egy mérkőzés van még előttünk, hazai pályán a Tiszakécskét fogadjuk majd. Amennyiben sikerül itthon tartanunk a három pontot, akkor megvan a dobogó legfelső foka, és Országos döntősök vagyunk a (3/4 pályás) U16-os leány korosztályban, ami azt gondolom óriási eredmény.

Várunk Mindenkit szeretettel május 17-én pénteken 13 órára a Dabasi Tűzoltóság mögötti ÉKÜ pályára, a mindent eldöntő utolsó mérkőzésre, szurkoljunk együtt az FC Dabas Lányainak!

Hajrá Dabas!

KISE - FC Dabas U16 0:4 (0:2)
Gól: Horváth V E (13), Horváth V E (25), Horváth V E (47), Jeremiás V (68)

MLSZ Jegyzőkönyv