FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.06.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Pécsi MFC (0:3)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Pécsi MFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"A Pécs az első félidőben megfojtotta a játékunkat, agresszíven letámadott minket, illetve az elején, a 2. percben rúgtak egy olyan gólt, amelyik bármelyik pályán megállná a helyét. Ezt követően nekünk is volt lehetőségünk és hát amilyen a futball, 1:1 helyett egy jogtalan szabadrúgás után 2:0 lett ellenfelünknek. Ez eléggé megtört minket és után pedig ugye jött a harmadik, amivel lényegében ki is végeztük magunkat.

Mentünk becsülettel, voltak helyzeteink is, a második félidőben egy szabályos gólt érvénytelenítettek, de összességében kijelenthető, hogy ez az első félidei rövidzárlat lényegében eldöntötte a mérkőzést.

Bosszantó és egyben csalódásra adott okot az összecsapást, de sajnos van néha ilyen, hogy egy ellenfél úgy lép fel ellened, hogy esélyt sem ad. Most ez is megtörtént, ilyen még nem volt, ez egy új szituáció volt. Ami mégis pozitívum, hogy félidőben azt kértük, hogy a második játékrészben legyen tartásunk, ne essünk össze még jobban. Ezt meg is tették a fiúk, lehozták 0:0-ra a második játékrészt, erre pedig mindenképpen tudunk alapozni a bajnokság hajrájára.

A következő fordulóban annak a Szekszárdnak az otthonába látogatunk, aki az életéért küzd, így roppant nehéz összecsapásra számíthatunk ott is. Sajnos két győzelem után nagyon nem jött jókor ez a Pécs elleni vereség, de nincs más hátra, előre kell tekintenünk, dolgozni tovább és megtenni mindent, hogy a lehetőségekhez mérten minél előbb végezzünk majd a szezon végeztével. "

FC Dabas - Pécsi MFC 0:3 (0:3)
Gól: - ill. Valkovszki P (2'), Valkovszki P (24'), Geiger N (32')

MLSZ Adatbank