FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.06.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17 - Airnergy FC (2:1)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az Airnergy FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

" Remek meccsen vagyunk túl, ahol taktikailag kellett az ellenfelünk fölé nőnünk.

Az első 10 percben nem működött az a felállási forma, amelyet elterveztünk, s még hátrányba is kerültünk egy balszerencsés góllal, ezért nagyon bele kellett nyúlni a meccsbe. Totális támadó futballt testesítettünk meg, amely meg is hozta az eredményt, hiszen megfordítottuk a találkozót, s végre uraltuk a meccset. Bíztam a cseréinkben annyira, hogy egy deffenzívebb játékra berendezkedve, az utolsó 20 percet lehozzuk kapott gól nélkül. Így is történt, tartottuk az eredményt, amellyel közel kerültünk a 2. hely megszerzéséhez. Igazi derbi volt a dobogón tanyázó Airnergy ellen.

Négy forduló van hátra, elkezdhetjük valóban élvezni a futballt. Tetemes előnyre tettünk szert, ahol lehet az eddig kevesebbet játszó labdarúgókat is szerepeltetni, építve a következő évet.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas! "

FC Dabas U17 - Airnergy FC 2:1 (1:1)
Gól: Czili B (28'), Farkas Zs (51')

MLSZ Jegyzőkönyv