FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.05.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Pécsi MFC
 

Rangadóra készülünk

Vasárnap délután két remek formában lévő együttes méri majd össze tudását Dabason. Csapatunk úgy fest, ismét kezd magára találni, az elmúlt két győzelem és a 9 szerzett találat abszolút azt bizonyítja, hogy Erős Károly játékosai egyre jobb formába lendülnek a bajnokság hajrájára.

Nem lesz azonban egyszerű dolgunk, mivel az a Pécsi MFC látogat majd hétvégén Dabasra, akik komoly NB I-es múlttal is rendelkeznek, ráadásul, az elmúlt 5 fordulóban nem igen találtak legyőzőre. A tabellán elfoglalt helyezések alapján mi tűnhetünk az esélyesebbnek, azonban a PMFC március végétől 4 győzelmet és egy döntetlen tudott produkálni, ami valljuk be, minden elismerést megérdemel.

Az őszi összecsapáson nem bírtak egymással a felek, Kálmán Szilárd korai találatára Takács Kornélnak a 85. percben sikerült válaszolnia, így végül egy-egy ponttal gazdagodtak a csapatok.

Ilyen előzmények tükrében minden bizonnyal egy nagyon kiélezett, komoly erőket felvonultató, színvonalas ütközetre számíthatunk vasárnap délután 17 órától. Reméljük lelkes szurkolótáborunk, utánpótlás játékosaink és szüleik szép számmal megjelenve belehajszolják majd NB III-as első csapatunkat az újabb győzelembe.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Pécsi MFC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.05.05. (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank