FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.30.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Makó FC - FC Dabas (2:4)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Makó FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

"Végig magabiztosan, kimondottan jól futballozva, szép gólokat szerezve gyűjtöttük be a három pontot. Akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. A csapat mentális erejét az is bizonyítja, hogy az első 30 percben 3:0-s vezetés helyett összeszedtünk egy buta gólt és onnan sikerült fordítanunk az életéért küzdő Makó ellen. Ellenfelünk természetesen mindent megpróbált és azért tegyük hozzá, a kiállítás is kellett hozzá, hogy ne legyen végig "éles" a mérkőzés.

Rendben voltunk, a második játékrész pedig már csak arról szólt, mekkora lesz a különbség a végén. Hiányérzetem maximum abban volt, hogy sok olyan helyzetet nem sikerült gólig lejátszanunk, amiből egy valóban "éles" mérkőzésen csupán kevés vagy csak egy van. A célt azonban teljesítettük, begyűjtöttük a három pontot és emellett továbbra is hangoztatom, hogy az FC Dabas az NB III. Közép csoport egyik meghatározó együttese.

Ami a jövőt illeti, a következő fordulóban Pécs ellen egy igen nehéz mérkőzésre számítok, a tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenül. A PMFC egy nagy múlttal rendelkező egyesület, ráadásul a tavasz folyamán már némileg erősebbek is, ugyanis vittek oda minőségi játékosokat. Biztos, hogy egy elég kiélezett mérkőzés lesz, a hazai pálya ellenére is taktikailag rendben kell lennünk, nagyon okos és fegyelmezett játékot kell játszanunk, hogy újfent otthon tarthassuk mindhárom bajnoki pontot. Sajnos lesznek eltiltottjaink, lesznek visszatérők is, valamint olyanok is nagy valószínűséggel főszerepben lesznek, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak."

Makó FC - FC Dabas 2:4 (1:2)
Gól: Molnár J (36'), Busa B (83') ill. Crkvenjakov D (37'), Crkvenjakov D (45'), Sándli M (60'), Földes M (64')

MLSZ Adatbank

További képek