FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.29.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Üllő FC - FC Dabas II (1:3)
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője az Üllő SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

" Nagyon értékes három ponttal gazdagodott kettes számú csapatunk! A szezon eddigi legjobb játékával kétvállra fektettük Üllő csapatát.

Már az első perctől kezdve támadólag léptünk fel, aminek az lett az eredménye, hogy már az 1. percben Papp Gyuri szépségdíjas találatával előnybe kerültünk. Nem vettünk vissza a tempóból és még az első 15 percben voltak további lehetőségeink, amikből azonban nem tudtuk tovább növelni az előnyünket. Szépen lassan kiegyenlítődött a játék, de a kapuk már nem forogtak veszélyben. Egészen a 34. percig, amikor egy hatalmas kapushibából egyenlített az ellenfél. Nagyon nem volt benne ez a gól a meccsben. Szerencsére ez a találat csak engem forrázott le, csapatunkat nem.

A második félidő egészen parádés játékot hozott a számunkra. A védelmünk az egész mérkőzésen hiba nélkül focizott. Középpályán rendre a miénk volt a labda, előre játékban pedig tarthatatlanok voltunk. Passzaink jól sikerültek, döntéseink jók voltak. Eredménye. az 52. percben Horváth Krisztián,  az 54. percben Csendes Péter révén 3:1-re elléptünk az ellenfelünktől. Nem álltunk le és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, amiket azonban már nem tudtuk értékesíteni.

A végeredmény így Üllő-Dabas (1:3) lett! Örüljünk, mert van minek, de már Alsónémedire (május 04.  - Dabas Sári - 16:30) koncentrálunk, ami megint egy rangadó.

Hajrá Dabas! "

Üllő FC - FC Dabas II 1:3 (1:1)
Gól: Potemkin K (34'), Papp Gy (1), Horváth K (52'), Csendes P (54')

MLSZ Adatbank