FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.26.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Makó FC - FC Dabas
 

Makóra látogat NB III-as csapatunk

A Budapest-Honvéd MFA II elleni nagy gólarányú hazai győzelem reméljük megfelelő önbizalma és lökést ad játékosainknak, hogy a soron következő Makó FC elleni idegenbeli összecsapást is sikerrel vegyék.

Hétvégi ellenfelünk jelenleg a 14. helyen áll, hátránya 5 pont a jelenleg még bentmaradásra álló Szekszárddal szemben, 6 forduló van hátra, így majdhogynem kijelenthető élet-halál harcot fognak vívni a makói játékosok, ugyanis az egyik utolsó szalmaszál lenne ez a hazai mérkőzés.

Ezzel azonban mi nem nagyon tudunk fogllalkozni, a tavasz folyamán igen sok pontot hagytunk benne mérkőzésekbe. A kiesés ugyan nem fenyegeti csapatunkat, azonban nekünk is vannak céljaink, jóval szebben festene az 5. hely a szezon végeztével, mint a 12.. Nagyon összetorlódott a középmezőny, egy rossz sorozattal sok helyezést lehet rontani.

Az őszi összecsapást 4:3 arányban nyertük. Szorosnak tűnt a végeredményt látva, azonban tegyük hozzá, a 31. percben már 4:0 arányban vezettünk és onnan jött fel a Makó 4:3-ra.

Szikrázó, kőkemény csata van tehát kilátásban, de reméljük a múlt hétvégi győzelem ad annyi löketet, hogy mi fogunk ebből a csatából jobban kijönni.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Makó FC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.28. (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Makó, Makó Város Sportcentrum

MLSZ Adatbank