FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.23.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II (5:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a hétvégi Budapest Honvéd II elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Egy futballozó Honvédot sikerült két vállra fektetnünk. Azért az jó volt, hogy felvállalták a futballt és akartak játszani és ezáltal olyan területek nyíltak, amiket meg tudtunk futni, valamint jó helyeken szereztünk labdát , így végül nagyon magabiztos győzelmet arattunk.
A csapatot csak dicsérni tudom, annyit kértem előzetesen, hogy ezt a mérkőzést mindegy hogyan, de nyerjük meg. Az hogy ez így sikerült, az külön öröm. Fiatal kerettel jött ellenfelünk, bár voltak visszajátszók is, de ez most nem igen számított, mert jó passzban voltunk. Jó helyeken szereztünk labdákat, a helyzeteinkkel végre jól sáfárkodtunk, illetve külön öröm számomra, több olyan játékos is, aki eddig nem igazán volt veszélyes a kapura, az mind veszélyes volt és gólt is szerzett.

Nagyon értékes három pontot szereztünk, abszolút megérdemelten. Nem akarjuk túlértékelni ezt a győzelmet, mert egy fiatal Honvédot vertünk. Bízom benne, hogy ezzel a diadallal az a gát fölszakad, ami az utóbbi hetek 1:0-s vereségei következtében kialakult. Remélem a hátralevő fordulókra játékosaim is többet mernek majd kockáztatni és mutatni képességeikből és akkor a lehetőségekhez mérten szépen zárhatjuk a szezont. "

FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II 5:0 (2:0)
Gól: Sándli M (31'), Crkvenjakov D (42'), Balanescu D (67'), Molnár P (76'), Földes M (86') ill. -

MLSZ Adatbank