FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.19.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II
 

A Budapest Honvéd ellen javítanánk

Sajnos nem sikerült pontot szerezni az elmúlt fordulóban, ráadásul a SZEOL SC elleni vereségnek köszönhetően három pozíciót rontva, a 9. helyről várhatjuk a 24. forduló rajtját.

Soron következő ellenfelünk a tabella 5. pozícióját elfoglaló Budapest Honvéd MFA II. Jelenleg 5 egység választ el minket a fővárosi alakulattól, éppen ezért lenne fontos, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk. Hetek óta tart a mélyrepülése NB III-as csapatunknak, hazai közegben idén még nem örvendhettük győzelemnek, így valóban kiemelt jelentőséggel bír a vasárnap délután 16:30-kor kezdődő bajnoki összecsapás.

Az őszi mérkőzésen 1:1-es döntetlen született, egyetlen találatunkat akkor Crkvenjakov Dalibor szerezte. Jelenlegi helyzetünkben a döntetlennel sem lehetnénk maradéktalanul elégedettek, mivel az egy pont nem sokat ér a jelenlegi rendszerben. Amibe viszont kapaszkodhatunk, hogy a keret nem igen változott a tél folyamán, 90%-ban ugyanazok a játékosok alkotják, akik az őszi menetelésben is részt vettek, így joggal bizakodhatunk abban, hogy egyszer végre csak átszakad az a gát és újra jó eredményeket szállít majd NB III-as első keretünk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Budapest Honvéd MFA II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.21. (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

MLSZ Adatbank