FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.18.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Mercedes KLC - FC Dabas U19 (1:2)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a Kecskemét elleni hétközi bajnoki pótlást követően az alábbi beszámolót közölte:

" Egy elhalasztott mérkőzést pótoltunk a hét közepén. Szinte a teljes keretünk jelen lehetett, ezért a legerősebb felállásban léphettünk pályára.

Óvatos, tapogatózó játékkal indult a találkozó. Az első egy-két ígéretes támadást mi vezettük, de igazából nem forogtak veszélyben a kapuk. Egészen a 23. percig, ekkor a középpályán labdát vesztettünk, amit meg is büntetett az ellenfelünk (1:0). Sajnos nem találtuk a ritmust, nem akart összeállni a játékunk. Ráadásul a félidő vége előtt cserélnünk kellett. Pekkernek letapadt a lába és a térdfájdalom miatt nem tudta folytatni a játékot.

A szünetben felhívtuk a figyelmet a bátrabb labdajáratásra, mert többen kapkodva szabadultak a labdától, holott az ellenfél nem gyakorolt nagy nyomást ránk. Nem tudott folyamatos játék kialakulni, mert a játékvezető a legkisebb kontaktokat is lefújta. Vízilabda meccsen érezhette magát az ember, szinte szétfújta a sporttárs a találkozót. Egy láthatatlan "szabálytalanságért" felmutatta Holecznak a második sárgalapot! Támadónk így idő előtt mehetett zuhanyozni. Egyre nagyobb gondban voltunk.

A kiállítás mintha felpaprikázott volna minket, egyre többet mutattunk meg a tudásunkból. Tíz emberrel is átvettük a mérkőzés irányítását. A 67.percben 18 méterről végezhettünk el szabadrúgást. Antal állt a labda mögé és nagy erővel kilőtte a hosszút (1:1)! Ekkor éreztük, ha a játékunk nem is az igazi, de megnyerhetjük ezt a meccset! A 85. percben a hazai térfél közepéről végezhettünk el pontrúgást. Megcsináltuk "kicsiben" és három labdaérintés után Kőszegire jött ki a ziccerpassz, aki nem hibázott (1:2)!

Tíz emberrel fordítottunk! Ez maradt a végeredmény is, csakúgy, mint ősszel. Zolit nem igazán kedvelhetik Kecskeméten, mert a két meccs alatt három gólt szerzett ellenük.
A hétvégén nehéz feladat vár ránk, hiszen négy hiányzónk lesz, lapok és sérülések miatt.

Vasárnap a Tiszakécskét fogadjuk. Ősszel idegenben tudtuk legyőzni őket 3:1-re. Ezzel az eredménnyel most is elégedettek lennénk.

Hajrá Dabas! "

Mercedes KLC - FC Dabas U19 1:2 (1:0)
Gól: Antal D (67'), Kőszegi Z Z (85')

MLSZ Jegyzőkönyv