FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.15.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Gyöngyösi AK - FC Dabas U19 (4:3)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a Gyöngyösi AK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Azzal fejeztem be a múltheti összefoglalót, hogy kötelező győzelmet várunk Gyöngyösön.

A tabella utolsó előtti helyezettjéhez látogattunk. Ősszel simának mondható mérkőzésen 5:2-re múltuk felül a Gyöngyös csapatát. Felhívtuk a figyelmet, hogy ezt sürgősen el kell felejteni, hiszen minden meccs más, teljes erőbedobást várunk mindenkitől!

Szörnyen kezdtük a mérkőzést, hiszen a 18. percben már 3:0 volt a hazaiaknak. Fél óra kellett ahhoz, hogy valamelyest magunkra találjunk. A félidő utolsó harmadában visszajöttünk a meccsbe, így 3:2-vel mentünk pihenőre.

Ugyanúgy kezdtük a második játékrészt, mint az elsőt. Jött a "szokásos" tizenegyes, máris 4:2 lett az állás. A 61.percben újra csak egy gól volt a különbség 4:3. Ezután ziccerek garmadáját dolgoztuk ki, de nem sikerült a magunk javára fordítani a találkozót. Maradt az egy gólos hazai győzelem.

Ellenfelünk a gyengébb kvalitását erőfeletti akarással kompenzálta. Második éve vagyunk a csapattal és ez volt az első meglepetés vereségünk. Várható volt, hogy előbb utóbb beleszaladunk egy ilyenbe. Ami igazán fájdalmas, az az első félidőben mutatott játék. A héten hozzátett edzésmunka minőségét tükrözte a mérkőzésen mutatott produkció. Ez elfogadhatatlan és kell, hogy legyen következménye! Sajnos ma többen játszottak mélyen a tudásuk alatt, plusz a hozzáállás is hagyott kivetnivalót maga után.

Szerdán javíthatunk, Kecskemétre utazunk, ahol már egy jobb erőkből álló csapat fogad majd minket, mint aki a mai napon.

Hajrá Dabas!"

Gyöngyösi AK - FC Dabas U19 4:3 (3:2)
Gól: Mata T (34'), Kőszegi Z Z (37'), Antal D (61')

MLSZ Jegyzőkönyv