FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.15.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: Gyöngyösi AK - FC Dabas U17 (0:2)
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Gyöngyösi AK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Gyöngyösre utaztunk a hétvégén, ahol nagy csatára számítottunk, hiszen a 2. és a 3. helyezett mérhette össze a tudását. 30 percnyi jó futball elég volt ahhoz, hogy 2:0-ra vezessünk, s ezzel be is állítsuk a végeredményt. A hátralévő 60 percben pedig tartottuk az eredményt, s kontrákra rendezkedtünk be.

Ellenfelünk kitűnően birtokolta a labdát, de a kapunkra nem volt veszélyes. Nem voltunk olyan állapotban, hogy a kezdeti lendületünket a második félidőben is folytatni tudjuk, így okosan, olykor tényleg szenvedve, de begyűjtöttük idegenben a három pontot. A hazaiak valóban sok energiát mozgósítottak ellenünk, amelyet visszavertünk rendre, s ha a helyzeteket vesszük figyelembe, azok zömében előttünk adódtak, így a győzelmünk megérdemelt.

Ettől függetlenül láttam a hibáinkat, amelyet gyorsan orvosolni kell a jövő héten, mert nem elfogadható az a hozzáállás, amelyet néha megenged magának egy-két játékosunk. A munkából nem engedek, akinek nem tetszik, az nem üti meg ezt a szintet.

A győzelmet nem kell megmagyarázni, szokták mondani, ma elég volt fél óra színvonalas játék a sikerhez, máskor lehet, hogy a 90. percig kell küzdeni érte. Minden találkozónk más, nem lehet kiindulni az őszi eredményekből, mert erősödött a mezőny, ahol nem lesznek most nagyarányú végeredmények, amely jót tehet a bajnokság színvonalának.

Köszönjük ismét az új szerelést, sikeresen fel lett Szentelve!

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas!"

Gyöngyösi AK - FC Dabas U17 0:2 (0:2)
Gól: Gáspár Zs (5'), Gáspár Zs (19')

MLSZ Jegyzőkönyv