FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II - Taksony SE II (5:1)
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője a Taksony SE II elleni bajnoki rangadót követően az alábbi értékelést közölte:

"Győzelem!

Sikerrel vívtuk meg a Taksony elleni rangadót.  Ami azonban még jobb, hogy nagyon jól focizott csapatunk. Jót tett a pályának, hogy meccs előtt az eső feláztatta. Gyors pályán tudtunk focizni, ami nekünk nagyon kedvezett. Az első félidőben a nagy iramhoz szerencsére magas színvonalú játék is társult, ami szebbnél szebb akciókat és gólokat eredményezett. Kőszegi Zoli, Holecz Dani (2) és Papp Gyuri (2) góljaira a Taksony csupán egyetlen góllal tudott válaszolni.

Minden egyes találat élményszámba ment, szinte rajzolni sem lehetett volna szebbet. Védekezésünk végre rendben volt középpályán uraltuk a területet elől pedig tarthatatlanok voltunk.

Kiemelni külön senkit sem szeretnék, mert ma sok jó teljesítmény volt. Ma még örülünk a sikernek, de hétfőtől csak és kizárólag a Bugyira koncentrálunk. Szeretnénk ellenük is győzelmet ünnepelni.

Tehát még egyszer, FC Dabas II - Taksony SE II (5:1)!

Hajrá Dabas! "

FC Dabas II - Taksony SE II 5:1 (4:1)
Gól: Holecz D (15'), Holecz D (19'), Papp Gy (27'), Kőszegi Z Z (42'), Papp Gy (55') ill. Nagy M (34')

MLSZ Adatbank