FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.14.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: SZEOL SC - FC Dabas (1:0)
 

Elmaradt az idegenbeli pontszerzés

Az Iváncsa elleni hazai pontszerzést követően nagy reményekkel, bizakodva készülhettünk a SZEOL SC elleni hétvégi mérkőzésünkre. Az őszi szezonban egy góllal jobbnak bizonyultunk szegedi riválisunknál, ennek köszönhetően most is reménykedtünk benne, hogy jó eredményt tudunk elérni ellenük.

Az első félidőben nem bírtak egymással a felek, senki sem mert komolyabb kockázatot felvállalni, ennek következtében gól nélküli döntetlennel térhettek pihenőre a felek. A második játékrészben aztán megszületett az első, és mint végül kiderült a győztes találat. Sajnos ezt nem mi szereztük, így az 54. perctől hátrányban voltunk kénytelenek játszani. Természetesen minden maradék erőnket próbáltuk mozgósítani, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést, azonban Szenes Bence, Sándli Márk és Takács Kornél csatasorba állítása sem hozta meg a kívánt eredményt. Az eredmény sajnos a lefújásig már nem változott, így szomorkodva, pont nélkül kellett távoznunk Szeged városából.

A rossz széria tehát még mindig nem szakadt meg, továbbra is tavaszi mélyrepülésben van csapatunk. A következő fordulóban az a Budapest Honvéd MFA II látogat majd Dabasra, aki szintén nincs túlságosan kiemelkedő formában, azonban ennek ellenére még mindig az 5. helyet birtokolhatja.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.14 (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Szeged, Szegedi Vasutas Sportpálya

SZEOL SC - FC Dabas 1:0 (1:0)

FC Dabas: Sebestyén I (42) - Molnár S (2), Csendes P (5), Eördögh L (77), Fritz A (56), Földes M (73), Fitos L (10), Molnár P (4), Szántó G (7), Balanescu D (12), Crkvenjakov D (14)

Csere: Scheilinger Gy (26), Szenes B (8), Sándli M (9), Takács K (15), Kiss D (99)

Gól: Gajág G (54') ill. -

MLSZ Adatbank