FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.12.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: SZEOL SC - FC Dabas
 

A dobogós SZEOL SC otthonába látogatunk

Egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség az eddigi tavaszi idegenbeli mérlege NB III-as első keretünknek. Túlzás lenne azt állítani, hogy kirobbanó formában van Erős Károly csapata, azonban tegyük hozzá azt is, az ősz folyamán sem sokkal jobban teljesítettek játékosaink az első pár fordulóban. Akkor az Iváncsa ellen azonban elindult valami és onnantól egy fantasztikus őszi menetelés részesei lehettünk. Reméljük a múlt hétvégi pontszerzés is hasonló jel volt és innentől (a hullámvölgyből kilépve) már valóban azt az arcát mutatja majd NB III-as csapatunk, amit tud és amire valójában képes.

Az őszi dabasi összecsapáson 1:0 arányban felül tudtuk múlni a SZEOL gárdáját. Alighanem ezzel az eredménnyel most sem lennénk elégedetlenek. Ellenfelünk egyébiránt egy Szekszárd elleni idegenbeli vereséggel, egy RKSK elleni hazai döntetlennel és egy Taksony elleni 5:0-ás szintén idegenbeli diadallal hangolt az FC Dabas elleni ütközetre.

A megszerezhető három bajnoki pontra természetesen nem csak nekünk van nagy szükségünk, hanem soros ellenfelünknek is. Az SZEOL SC ugyanis jelenleg a tabella legalsó fokát birtokolja, előnye azonban mindössze két pont a DPASE-val szemben, így számukra is mindenképpen fontos lenne egy újabb jó eredmény elérése. Ehhez azonban alighanem nekünk is lesz egy-két szavunk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: SZEOL SC - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.04.14. (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Szeged, Szegedi Vasutas Sportpálya

MLSZ Adatbank