FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.04.30.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U10 / U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője a hétvégi kiemelt Bozsik tornát követően az alábbi értékelést adta:

" A kiemelt Bozsik szombat délutáni fordulójában BVSC pályára látogattunk. A délutáni torna felemásra sikeredett. Míg U11-es csapatunk az első mérkőzés kivételével, harcos fegyelmezett és helyenként tetszetős játékot mutatott, addig U10-es csapatunktól nem ezt láttuk.
Az U11-es csapat szombati mérlege 4 győzelem és egy vereség, de mint mondani szoktuk, az elsajátított játék a fontos inkább. A mai nap az is megvolt és még eredménnyel is párosult. Ezen a tornán Jozic Markó kapta az oklevelet, gratulálunk neki!

U 10-es csapatunk hullámzó teljesítményt nyújtott a mai napon. Volt nagyon jó periódus a mérkőzésein, de voltak olyan hibák is, amit már nem szabadna megcsinálni. Ettől függetlenül dolgozunk tovább, hogy ezeket a hibákat minimálisra tudjuk szűkíteni. Az U10-es csapatból Újvári Zalán kapta az oklevelet amihez neki is gratulálunk!

Hajrá Dabas "