FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.08.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Hódmezővásárhely FC
 

Győzelemért szállunk harcba

A remek tavaszi nyitányt követően újabb fontos feladat vár NB III-as felnőtt keretünkre. Erős Károly játékosai első hazai fellépésükön a tabella utolsó előtti helyezettjét, a Hódmezővásárhelyi FC-t látják majd vendégül vasárnap kora délután. A két csapat között jelenleg igen jelentős, 15 pont a differencia, így mindenképpen az FC Dabas számít a mérkőzés egyértelmű esélyesének. A HFC ráadásul hazai pályán 4:1-es vereséggel nyitott a Taksony ellen, így valóban nem túl jó előjelekkel készülhetnek a dabasi túrájukra.

Az őszi összecsapás gól nélküli döntetlennel ért véget. Reméljük az élet nem ismételi meg önmagát, mert a pontosztozkodással jelenleg egyik fél sem lehetne maradéktalanul elégedett. A HFC-nek győzelmekre lenne szüksége a bentmaradás kiharcolásához, nekünk pedig úgyszintén fontos lenne sikerrel megvívni ezt az összecsapást, hogy továbbra is az élmezőnyben ragadhassunk.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Hódmezővásárhelyi FC

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.03.10. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep