FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas II - Monor SE (3:2)
 

Győzelem a hajrában

Amit az előző fordulóban elvett az élet, azt most úgy fest visszaadta. Mint ismeretes, az Aranyszarvas SE elleni első tavaszi forduló utolsó percében bekapott góljának köszönhetően végül csak egy ponttal távozhatott kettes csapatunk Tápiószentmártonból. Riesz Péter játékosai azonban nem olyan sportemberek, akik csak úgy feladnák. Tudják jól, hogy továbbra is keményen kell dolgozniuk és akkor előbb utóbb jönniük kell az eredményeknek.

Az élet szinte megismételte önmagát, ugyanis most is a rendes játékidő végén érkezett az a bizonyos hidegzuhany. Szerencsére most viszont nem mi voltunk a szenvedő alanyok, hanem soros ellenfelünk.

De ne rohanjunk ennyire előre... Kettes csapatunk első hazai bajnoki mérkőzését játszhatta a 2019-es esztendőben. Az ősi rivális Monor SE második csapatát fogadtuk Sáriban. Fél óra puhatolózást követően a 36. percben Holecz Dánielnek köszönhetően megszereztük a vezetést (1:0). Örömünk csupán az 58. percig tarthatott, akkor ugyanis a vendég csapatnak sikerült kiegyenlítenie (1:1). Bő tíz perc elteltével ismét magunkhoz ragadtuk a vezetést, Farkas Krisztián büntetőből volt eredményes (2:1). A vendégek azonban nem nyugodtak bele a vereségbe és a 83. percben ismét egalizálták az eredményt (2:2). Az elmúlt fordulóval ellentétben most még volt majd tíz percünk, hogy változtassunk a számunkra nem túl kedvező eredményen. Tetőzve a bajt, csapatunkból Fehér Ádám a kiállítás sorsára jutott, így roppant nehéz helyzetbe kerültünk a hajrára. Játékosaink azonban még ekkor sem adták fel, rátettek még egy lapáttal és ennek meg is lett az eredménye. A 89. percben ki más dönthette volna el a három pont sorsát, mint rutinos nagy öregünk, Danyis Attila. Találatával végül 3:2 arányban megnyertük a számunkra oly fontos rangadót és egyben óriási lépést tettünk a bentmaradás kiharcolása felé vezető úton.

Folytatás jövő szombaton a második helyezett UFC Gyömrő otthonában.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.03.02 (szombat, 14:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas II - Monor SE 3:2 (1:0)

FC Dabas II: Isztolyka Á (1) - Riesz D (2), Danyis A (4), Horváth K (5), Holecz D (7), Farkas K (10), Fehér Á (11), Fodor G (12), Kőszegi Z Z (16), Antal D (17), Kiss D (18)

Csere: Gogolák K (78), Tóth L (6), Fehér A (9), Bálint M (13), Kmetyó M 19), Tokics T (21)

Gól: Holecz D (38'), Farkas K (71)', Danyis A (89'), ill. Pásztor A (58'), Kurgyis R (83')

Kiállítva: Fehér Á (84') ill. -

MLSZ Adatbank