FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.03.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: Kecskeméti TE - FC Dabas (0:1)
 

Remek tavaszi rajt

Vasárnap délután végre ismét bajnoki mérkőzésen szerepelhettek Erős Károly játékosai. NB III-as első csapatunk Kecskemétre látogatott, ahol a 13. helyezett hazai csapattal kellett felvennie a harcot. Nem számíthattunk könnyű mérkőzésre attól függetlenül sem, hogy a két csapat között 9 pont volt a differencia a mérkőzést megelőzőleg.

A csapatok, ahogy az várható volt, egymásnak estek, ez azonban gólhelyzetekben nem nagyon mutatkozott meg. Játékosaink nem engedték kibontakozni a hazai csapatot, ennek köszönhetően a KTE nem is tudott komoly veszélyt jelenteni a kapunkra. A 37. percben aztán megtört a jég, Fritz Attila egy remek szabadrúgásgóllal előnyhöz juttatta csapatunkat (0:1). A szünetig az eredmény már nem változott, így egy minimális vezetés birtokában térhettek játékosaink pihenőre.

A fordulást követően a hazai csapat természetesen mindent megpróbált elkövetni, hogy kiegyenlítsen, védelmünk azonban remekül állta a sarat. Amennyiben az adódó kontratámadásaink közül valamelyiket értékesíteni tudtuk volna, alighanem idő előtt lezárhattuk volna a mérkőzést, így azonban egészen a hármas sípszóig maradt némi izgalom. Ha nem is sziporkázó játékkal, azonban hősiesen küzdve, végül sikerült megtartanunk az első játékrészben megszerzett minimális előnyünket, így újabb három ponttal gazdagodva hagyhattuk el Kecskemét városát.

A remek rajtnak köszönhetően egy helyezést javítva, már az igen előkelő 4. pozícióból várhatjuk a jövő hétvégi, Hódmezővásárhely elleni hazai összecsapásunkat.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.03.03 (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Kecskemét, Kecskeméti Széktói Stadion

Kecskeméti TE - FC Dabas 0:1 (0:1)

FC Dabas: Scheilinger Gy (26) - Molnár S (2), Molnár P (4), Eördögh L (77), Fritz A (56), Fitos L (10), Csepregi R (20), Erős R (17), Balanescu D (12), Sándli M (9), Szenes B (8)

Csere: Sebestyén I (42), Szántó G (7), Crkvenjakov D (14), Takács K (15), Kiss D (98)

Gól: - ill. Fritz A (37')

MLSZ Adatbank

További képek