FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.03.01.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: Kecskeméti TE - FC Dabas
 

Kezdetét veszi a tavaszi szezon

Elérkezett a várva-várt nap. Több, mint három hónap szünetet követően ismét tétmérkőzésen szerepelhet NB III-as felnőtt csapatunk. Vasárnap délután a Kecskeméti TE elleni rangadóval nyitjuk meg 2019-es bajnoki mérkőzéseink sorozatát.

Erős Károly vezetőedzőnk elmondása szerint a tervezett felkészülési munkát sikerült maradéktalanul elvégeznie a keretnek, noha vannak apróbb sérültjeink, azonban így is ütőképes utazókerettel vághatunk neki a vasárnap délutáni idegenbeli mérkőzésnek.

A két csapat között jelenleg 9 pont a differencia a tabellán. Amíg mi a számunkra előkelő 5. helyről várhatjuk a tavaszi rajtot, addig a KTE a 13. pozícióból próbálna feljebb lépni, egy esetleges jó eredménnyel.

Nagyon fontos a jó rajt, így idegenben is egyértelműen a három pont megszerzéséért szállunk harcba. A játékoskeret és az elvégzett munka tükrében az FC Dabasnak egyértelműen az élmezőnyben van a helye, ehhez azonban tenni is kell, játékosainknak tudásuk legjavát kell kivinniük a pályára. Reméljük, ugyanott folytatja csapatunk, ahol az ősz folyamán abbahagyta, amikor hétről-hétre csak győzelmeket szállított.

Nehéz mérkőzésre kell számítanunk, ahol egy-egy apró hiba könnyen eldöntheti a három pont sorsát. Játékosaink azonban felkészültek mind fizikálisan, mind mentálisan, így mindenképpen bizakodva várhatjuk a vasárnap délutáni kezdő sípszót.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Kecskeméti TE - FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2019.03.03. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Kecskeméti Széktói Stadion