FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.02.20.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas II
 

Riesz Péter, az FC Dabas II vezetőedzője a felkészülési időszakról és a további célokról és tervekről az alábbi információkat közölte:

"A felkészülést január elején kezdtük el, heti 3 edzéssel és 6 edzőmérkőzéssel tervezve. Sajnos a felkészülési mérkőzések közül két esetben nem tudott kiállni az ellenfél. Az edzéseinken az átlag létszám 22 fő, igaz ebben benne van az U19-es csapat is. Tudni kell, hogy most télen sokan fognak az U19-ből játszani az FC Dabas II-es csapatban, így összevontuk a két csapatot.

A felkészülést hárman irányítjuk (Riesz Péter, Tóth Ferenc, Farkas Krisztián). Mondanom sem kell, mennyivel jobb munkát lehet így végezni. Az edzőmeccseinken (Pilis 2, Dömsöd, Törtel, Dunavarsány) olykor jól, de ami számomra bizakodásra ad okot, hogy eredményesen játszottunk.

Igazolások terén tudtunk erősíteni! Sikerült visszahívni régi-új játékosunkat Farkas Krisztiánt. Rajta kívül leigazoltuk Taksonyból Antal Dominikot, akitől én személy szerint nagyon sokat várok. Reaktiváltuk Fehér Ádámot is, aki az NB III-as csapat erőnléti edzője, vele is sokat erősödtünk. Az RKSK csapatától sikerült leigazolni Papp Györgyöt, aki az NB III-as kerettel edz, de nálunk fog játszani. Valamint az U19-es csapatból felvittük Holecz Dánielt, Fodor Gergelyt, Tóth Leventét, Kőszegi Zoltánt. Mind a négyen tehetséges fiatalok, akikre bátran rábízhatok fontos feladatokat is.

Összességében erősödtünk, így úgy vélem már reális cél lehet a bentmaradás teljesítése. Ezt már Tápiószentmártonban bizonyítanunk kell az első fordulóban szombaton (február 23. - szombat, 14:00). Erős ellenfélnek ígérkezik az Tápiószentmárton, de az elvégzett munka és az új játékosok érkezés mégis bizakodásra ad okot. "

Bajnoki mérkőzések:

16. forduló
2019. február 23. (szombat, 14:00)
Aranyszarvas SE - FC Dabas II

17. forduló
2019. március 2. (szombat, 14:00)
FC Dabas II - Monor SE

18. forduló
2019. március 9. (szombat, 14:30)
UFC Gyömrő - FC Dabas II