FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.02.02.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Felkészülési mérkőzés: FC Dabas - Jászberényi FC (0:3)
 

A Jászberényi FC-t fogadtuk

Szombat délelőtt ismét pályán láthattuk NB III-as első keretünket. Erős Károly játékosai az elmúlt két hétben nem játszottak felkészülési mérkőzést, így a játékosokkal együtt, mi szimpatizánsok is már-már kiéhezve várhattuk a Jászberényi FC elleni ütközetet.

Játékosaink a csúcsterhelés időszakán vannak túl, ami azért érződött is a hétvégi találkozón. Az első félidő hajrájában bekapott gól következtében a vendég csapat fordulhatott némi előnnyel a második játékrészre. Szünetben sorcserét hajtott végre edzői stábunk, így a pályára lépő kerettagok lényegében ugyanazt a terhelést kaphatták meg mindannyian. Sajnos a második félidő is a Jászberénynek sikerült jobban, ellenfelünk további két találatot jegyezve végül 3:0 arányban diadalmaskodott a szombat délelőtti dabasi összecsapáson.

A végeredményre természetesen nem lehetünk büszkék, azonban továbbra is szem előtt kell tartanunk azt a dolgot, hogy nem a felkészülési mérkőzéseken kell kimagaslót alkotnunk, hanem majd a bajnokikon. Az erőgyűjtés időszaka lassan befejeződik, innentől már a frissítésé, a labdás és taktikai dolgoké lesz a főszerep.

A következő napokban játékosainknak felkészülési mérkőzéseken kell majd bizonyítaniuk. Előbb szerdán az MTK II ellen mérkőzünk meg, majd szombaton a Dabas-Gyónt és a Nagykőröst fogadjuk hazai pályán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2019.02.02. (szombat, 10:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas - Jászberényi FC 0:3 (0:1)
Gól: -