FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.01.28.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U17
 

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a hétvégi ceglédi teremtornát követően az alábbi beszámolót közölte:

XIV. Elekes Emléktorna (Cegléd)

" Nyolc csapat küzdött egymással két négyes csoportban, ahol az FC Dabas a Cegléd U17, a Kecskeméti LC, a Gyöngyös négyesből a 2. helyet szerezte meg a csoportmeccsek alatt. A másik csoportot a Cegléd "B", a Monor, a Pilis, a Tiszakécske csapatai alkották. Mivel egyből helyosztó mérkőzésekre került sor, s nem játszhattak keresztmérkőzést a csoport első két helyezettjei, így a bronzért szállhattunk harcba, ahol sima, nagy arányú győzelemmel szereztük meg a 3. helyet.

Maradt bennünk bőven, még úgy is, hogy a csapat nagy része betegség, sérülés miatt el sem tudott jönni és 10 fővel tudtuk le a tornát. A palánkkal, 5x2-es kapukkal a játék inkább hasonlított ketrecharcra mint futballra, de ennek a légkörnek is megvan a maga varázsa, amelyet kipróbálhattak a srácaink.

Gratulálok a végjátékhoz! Hajrá FC Dabas SE! "

Végeredmény:
1. Monor
2. Cegléd U-17
3. FC Dabas
4. Cegléd U-16
5. Gyöngyös
6. Pilis
7. Kecskeméti LC
8. Tiszakécske