FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.01.28.
www.fcdabas.hu
NŐI
Edzői értékelés: FC Dabas U16 Leány
 

Schilingerné Budai Zsuzsanna, az FC Dabas U16-os leány csapatának vezetőedzője a szombati Sátor Kupát követően az alábbi értékelést közölte:

"A szombati napon Gödöllőn a Sátor Kupa sorozat Leány küzdelmeinek napján vettünk részt! Betegségekkel küzdött egész héten a csapat, végül kapusunk és gólvágónk nélkül indultunk neki a tornának. Másik gólvágónk, aki csapatkapitányunk is egyben, komoly náthával küzdött az "életbenmaradásért" a pályán, stabil középső védőnk pedig össze TAPE-elve vette ki részét a feladatokból... szóval eléggé rendben voltunk.

Fink Csenge (védő) volt a nap hőse, aki elvállalta a feladatot és levédte a mérkőzéseket. Előszőr állt a kapuban, de tökéletesen megoldotta a feladatot. Köszönjük neki! A csapat maximálisan odatette magát minden mérkőzésen, szoros meccseket játszottunk. 7 csapat vett részt a tornán, erős volt a mezőny, mindenki játszott mindenkivel. A végére 3 győzelem és 3 vereség sikeredett.

Elégedett vagyok a lányokkal, a fent említett betegségek-hiányzások tükrében nagyon rendben van a megszerzett IV. hely. Külön gratulálok Gendur Gina csapatkapitányunknak, aki 12 góllal a Torna Gólkirálynője lett! Emellett nagyon gyors gyógyulást kívánunk Mészáros Sáránknak (védő) aki az utolsó mérkőzés vége előtt 3 perccel bokasérülést szenvedett. Nagyon várjuk vissza!

Hajrá Dabas! "

Végeredmény:
1. Nyíregyháza
2. Mol Vidi II
3. Mol Vidi I
4. FC Dabas
5. Balassagyarmat
6. Vasas Kubala
7. Albertirsa