FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.01.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Pénzügyőr SE - FC Dabas (2:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Pénzügyőr elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A szombati mérkőzésen sajnos kikaptunk 2:0 arányban, azonban amikor nyertünk a Monor ellen, az sem volt az elsődleges szempont, így most, hogy kikaptunk, most sincs tragédia.

Volt pár sérültünk, így némileg kevesebben voltunk, ennek köszönhetően félidőztek a játékosaim. Fáradtabban mozogtunk, az tény, de így is domináltunk, rajta voltunk ellenfelünkön, kontrázgatni tudtak csak a hazaiak, labdát birtokolni nem nagyon, így az elveink lényegében megvalósultak. A fizikai felkészítésen van a fő hangsúly, ennek megfelelően végig letámadtunk, nyomást gyakoroltunk rájuk. Jó párszor be tudtunk menni mögéjük, azonban a befejezésekkel még mindig van baj. Becsületesen dolgoztak a srácok, utána megcsinálták a futóprogramot is, így összességében a mérkőzés abszolút jól szolgálta a felkészülést.

Ami az előttünk álló időszakot illeti, a héten megkapják a játékosok a csúcsterhelést és ennek értelmében a hétvégére nem is terveztünk mérkőzést. A jövő héttől kezdve pedig belépnek a csak labdás edzések és szépen lépegetünk előre. Rendesen dolgozik a brigád, bár van pár sérültünk, sajnos a műfű némileg megvisel minket, de túl leszünk rajta, ez most egy kemény időszak, ami az erőgyűjtésről szól. "

Pénzügyőr SE - FC Dabas 2:0 (1:0)
Gól: -

További képek