FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.01.17.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: FC Dabas - Monor SE (2:1)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Monor SE elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" A terhelés szempontjából úgy döntöttünk, hogy nem félidőzünk, hanem 60 percet játszott az alapcsapat és harmincat a másik. Aki kevesebb lehetőséget kapott, annak volt még egy külön futása, tehát a terhelést ők is megkapták.

Azt gondolom, az elveink abszolút visszaköszöntek, mind támadásban, mind védekezésben. Komoly nyomást tudtunk gyakorolni a Monorra, nem is tudtak így rendesen futballozni. Megvoltak a lehetőségeink, amiből eredményesek is tudtunk lenni, sőt, még 1-2 lehetőséget ki is hagytunk, de én úgy gondolom, a felkészülés ezen szakaszában ez egy jó teljesítmény volt.

Természetesen ebből a győzelemből azért még nem tudunk messzemenő következtetéseket levonni, de azt látjuk, hogy formálódik a csapat, az elveink visszaköszönnek. Szervezetten védekeztünk, a játékosok jól megcsinálták a mozgásokat, mind védekezésbe, mind támadásba.

Az utolsó 30 percben már egy nagyon vegyes csapatot láthattunk a pályán, inkább fiatalok és próbajátékosok játszottak akkor már. Természetesen ők is beletették a munkát, ők is rúgtak egy gólt, lehozták döntetlenre azt a 30 percet.

Az már most látszik, hogy az FC Dabas tavasszal is meghatározó és nagyon masszív együttes lesz. "

FC Dabas - Monor SE 2:1 (1:0)
Gól: C Dalibor, Fehér M