FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2019.01.15.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Edzői értékelés: Ceglédi VSE - FC Dabas (1:0)
 

Erős Károly, az NB III-as csapat vezetőedzője a Cegléd elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

" Az első heti munka jól nézett ki, az alap állóképességet komolyan boncolgattuk, ennek köszönhetően el is fáradtak a játékosok, így a hétvégi mérkőzésen mindenki egy félidő lehetőséget kapott.

A Cegléd ellen játszottunk, ugyan 1:0 arányú vereséget szenvedtünk, azonban abszolút partiban voltunk, sőt, helyenként jobban is játszottunk, mint a másodosztályban szereplő ellenfelünk. Sajnos a helyzeteinket kihagytuk, azonban mivel az első mérkőzésről van szó, így ez a felkészülés ezen szakaszában még nem számít annyira. Voltak próbajátékosaink, akik közül van, akivel már sikerült is megegyeznünk, van viszont olyan is, akinek a sorsa a szerdai illetőleg hétvégi felkészülési mérkőzésen fog eldőlni.

Összességében azt kaptuk, amit vártunk, sőt, talán még egy kicsit többet is. Különböző játékrendszert próbáltunk játszani a két félidőben, ami mindenképpen fontos számunkra, hogy legyen változtatási lehetőségünk.

A napokban is fizikai részé lesz a főszerep, annyi plusszal, hogy szerdán van a Monor ellen egy mérkőzésünk illetve szombaton a Pénzügyőr otthonában.

A héten egy szintet lépünk az edzések tekintetében, jövő héten a csúcsterhelés várható és utána megyünk rá a szimpla mérkőzés hetének a felépítésére, ott már mérkőzés ritmusban fogunk edzeni, februárban pedig már a formába hozás áll majd a középpontban."

Ceglédi VSE - FC Dabas (1:0)
Gól: -