FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.25.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Paksi FC II (3:2)
 

A Paks II is kipipálva

Noha az őszi szezon már a múlt hétvégén befejeződött, mégsem a Szentlőrinc elleni összecsapás volt az utolsó idei tétmérkőzése NB III-as első csapatunknak. A tavaszi első forduló még 2018-ban lebonyolításra került, így a Paksi FC II elleni összecsapásra még oda kellett koncentrálnia játékosainknak. Mondhatni fantasztikusan szerepelnek Erős Károly fiai az utóbbi hetekben, kilenc mérkőzés óta veretlenek, az éllovas Szentlőrincet idegenben tudták két vállra fektetni, ennek megfelelően abszolút bizakodva várhattuk a sereghajtó Paksi FC II elleni idei záró mérkőzésünket.

Könnyű mérkőzésre azonban mégsem számíthattunk, miközben jól tudtuk, hogy abszolút esélyesként léphetünk majd pályára, de azért mégsem mehettünk fejjel a falnak. Szerencsére jól alakultak a dolgok, Fitos László révén már a 20. percben meg tudtuk szerezni a számunkra oly fontos vezetést (1:0). A félidő hátralevő részében több találat már nem esett, így egy minimális előny birtokában kanyarodhattunk rá a második játékrészre.

A fordulást követően egy újabb találattal jeleztük, hogy Dabasról bizony nem sok esély van mostanság pontokat rabolni. Eördögh Levente nevéhez fűződött a második találatunk a 48. percben (2:0). A Paks azonban nem adta fel és a 63. percben szépíteni tudott (2:1). Örömük és bizakodásuk azonban csupán percekig tarthatott, Sándli Márk a 67. percben ugyanis ismét növelni tudta előnyünket (3:1). A vendégek ugyan a 94. percben ismét fel tudtak zárkózni egy gólra (3:2), találatuk azonban már olyannyira későn érkezett, hogy lényegében esélyük sem maradt az egyenlítésre.

Újabb győzelmünkkel méltóképpen zártuk le az idei esztendőt. A 7. fordulóban még az utolsó előtti helyről várhattuk a következő forduló alakulását, most pedig már az igen előkelő 5. pozíciót birtokolhatjuk a tavaszi folytatásig.

Gratulálunk fiúk, szép munka volt! Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.11.25 (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep

FC Dabas - Paksi FC II 3:2 (1:0)

FC Dabas: Sebestyén I - Molnár S, Csendes P, Eördögh L, Földes M, Fitos L, Csepregi R, Molnár P, Erős R, C Dalibor, Szenes B

Csere: Scheilinger Gy, Sándli M, Sárközi N, Takács K, Fritz A, Kiss D

Gól: Fitos L (20'), Eördögh L (48'), Sándli M (67') ill. Nagy Á (63'), Pál M V (94')

Kiállítva: - ill. Horváth P (93')

MLSZ Adatbank

További képek