FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.21.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U10 / U11
 

Ledő László, az FC Dabas U11-es csapat edzője az elmúlt két Bozsik megmérettetést követően az alábbi értékelést adta:

"Az őszi Kiemelt Bozsik utolsó két fordulójához érkeztünk. Két hete Dabason fogadtuk a csapatokat, vasárnap pedig a Kelen SC vendégei voltunk. 

Az otthoni tornán mindkét csapatunk kitett magáért. Játékban és eredményességben is maximálisat nyújtottak a srácok. Jó volt látni, hogy amit gyakorlunk edzéseken, azt ezen a napon visszakaptuk a gyerekektől, még akkor is, ha voltak hullámvölgyek a mérkőzések közt. 

A most vasárnapi fordulóban sajnos akadozott a játékunk mindkét csapatunknál. Amíg a 2008-as születésűeknél a fegyelmezetlen védekezés miatt volt problémánk, addig a kisebbeknél inkább a fáradság okozott gondot. Az U10-es csapatunk akaratban jelesre vizsgázott megint, de sajnos a második mérkőzésre elfogytunk erőben. Az U11-es fiataloknál is megvolt az akarat, de sajna fegyelmezetlenül védekeztünk és ezt ellenfeleink kihasználták. 

Összességébe azt lehet mondani, hogy az első fordulóhoz képest mindkét csapatunk sokat fejlődött játékban, akaratban és mentálisan is. Azt kiemelnénk, hogy az U10-es csapat a vártnál gyorsabban sajátította el és  adta vissza nekünk azt, amit az edzéseken gyakorlunk.

Meg kell említeni a két tornán az oklevelet kapó játékosokat is, mert a sok jó teljesítmény közül ők emelkedtek ki ezen a napon.

Kelen SC:
U10: Simon Gábor
U11: Volentér László

Dabas:
U10: Telek Ádám
U11: Bajusz Bence

Gratulálunk! Folytatás télen a Futsal hétvégéken...

Hajrá Dabas!