FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.22.
www.fcdabas.hu
FELNŐTT
Beharangozó: FC Dabas - Paksi FC II
 

A Paks ellen zárjuk az idei évet

Az előző fordulóban hatalmas bravúrt hajtott végre NB III-as első csapatunk. Erős Károly legénysége a Szentlőrinc otthonában aratott 2:0-ás győzelmével megtörte a listavezető 12 mérkőzéses győzelmi szériáját.

Noha az őszi szezon a hétvégén már befejeződött, az első tavaszi forduló még megrendezésre kerül idén, így egy bajnoki mérkőzés még vár NB III-as első keretünkre.

Augusztus elején a Paksi FC II ellen nyitottuk a szezont, méghozzá nem is akárhogyan. Szenes Bence duplájának és Crkvenjakov Dalibor góljának köszönhetően, magabiztosan fektettük két vállra a Paksot, ráadásul idegenben. Azt követően mondhatni megjártuk a poklot is, azonban az utóbbi hetekben a csapat ismét régi fényében tündököl, 9 mérkőzés óta veretlen, legyőzte a listavezetőt, tehát panaszra nem igen lehet okunk.

Most hétvégén pedig a sereghajtó Paksi FC II látogat hozzánk, aki ellen nem lehet más célunk, mint az újabb három pont begyűjtése. Feladatunk természetesen nem lesz egyszerű, de abszolút megoldható. Amennyiben a Szentlőrinc ellen látott formánkat hozni tudjuk, akkor nem lehet kérdéses a mérkőzés végkimenetele. Sajnos az NB I-es csapatból visszajátszók mennyisége és minősége könnyen megnehezítheti a dolgunkat, azonban az utóbbi hetek történései alapján majdhogynem biztosan kijelenthető, hogy jelenleg a csoport talán legjobb formában lévő együttese a miénk és ezt a lélektani előnyt érvényesíteni kell majd a mérkőzésen is. A hazai publikum pedig hozzá van szokva a győzelmekhez, tőlük pedig nem is szabad máshogy elbúcsúzni.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas - Paksi FC II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2018.11.25. (vasárnap, 13:00)
Helyszín: Dabas, FC Dabas Sporttelep