FC Dabas SE / NBIII.Közép-csoport / Cím:2371.Dabas, Pálya u.1. / Tel.:0036 (20) 439 9296 / e-mail:info@fcdabas.hu / Facebook:www.facebook.com/fcdabas / Alapítás éve:1950 / Elnök: Kőszegi Zoltán

 
 
 
2018.11.16.
www.fcdabas.hu
UP
Edzői értékelés: FC Dabas U19 - Tesvériség SE (3:3)
 

Tóth Ferenc, az FC Dabas U19-es csapatának edzője a Testvériség SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi beszámolót közölte:

"Az Isztolyka - Krizsán, Balog, Hornyák, Jurászik - Tóth, Kőszegi, Mata - Farkas J., Lukasik, Holecz összeállításban léptünk pályára. A padon Lang és Prigyeni foglalt helyet. Két alapemberünk is a Dabas II keretével tartott. A sérültjeink és emiatt is, négy poszton változtatunk kellett az alapcsapatunkon.

Ennek ellenére jól kezdtünk. A 17. percben Holecz cselezte be magát a jobb oldalon, önzetlenül centerezett a hosszún érkező Mata elé, aki nem hibázott (1:0). Három perccel később szintén Holecz lépett ki a jobb szélső posztján és remekül fejezte be az akciót (2:0).

Egy percre rá 25 méterről, egy hatalmas átlövés góllal szépített az ellenfelünk (2:1). A 31. percben egy buta szabálytalanság következtében tizenegyeshez jutott a vendég gárda. Hamar oda lett az előnyünk, 2:2-es döntetlennel vonultak a csapatok a szünetre.

Mata megsérült, Lang váltotta a középpályán. A 67. percben Tóth végezhetett el egy szögletrúgást. Az betekert labdába a vendégkapus csak beleérni tudott, így a hosszúba hullott a labda (3:2) ide. Küzdelmes, nem túl magas színvonalú mérkőzés zajlott a pályán. Úgy tűnt, hogy ha nyögvenyelősen is, de behúzzuk a meccset. Sajnos azonban a 89. percben eltolódtunk a jobb védő posztján és a Testvériség kihasználva a hibánkat újból egyenlíteni tudott (3:3).

A mérkőzés összképe alapján igazságos eredmény született. A találkozó egyetlen pozitívuma, hogy megtartottuk a hazai veretlenségünket, ami 13 hónapja tart.

Ezzel a botlással nagy valószínűséggel leszorulunk a dobogóról a téli szünetre. 11 mérkőzésen, 7 győzelem mellett, 3 vereség és egy döntetlen szerepel, ez 22 pontot jelent. 36 rúgott gól (a legtöbb a mezőnyben) és 19 kapott, ami viszont nem túl fényes. 7 pont a hátrányunk a tabellát vezető REAC-cal szemben.

A Dabas II felnőtt csapatának még két fordulója van hátra, így az U19 idősebb játékosai velük készülnek tovább, reményeink szerint segíteni fogják Riesz Péter együttesét.

Hajrá Dabas! "

FC Dabas U19 - Testvériség SE 3:3 (2:2)
Gól: Mata T (17'), Holecz D (20'), Tóth L (67')

MLSZ Jegyzőkönyv